Sako Shooting Center Lappeenranta
Sako Shooting Center Lappeenranta

SISÄAMPUMARATA & ERÄKAUPPA

SISÄAMPUMARATA & ERÄKAUPPA

Sisäampumarata Lappeenranta

Sisäampumarata on avoinna tilauksesta 06.00 - 24.00 kaikkina päivinä, myös sunnuntaisin.

”Mahtava kokemus”

TYHY-porukat, synttäri-/polttariporukat sekä metsästäjät ovat lämpimästi tervetulleita! Voit tulla yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Asiantuntevassa ohjauksessamme voit ampua kiväärillä, pistoolilla tai revolverilla. Ampumaan pääset myös ilman omaa asetta tai aikaisempaa kokemusta, lainaamme sinulle aseen ja opastamme tarvittaessa kädestä pitäen. Alaikäiset ovat tervetulleita huoltajan seurassa. Radalla voi yhtä aikaa olla 4 ampujaa. Panssarilasin takana on katsomo, josta voi katsoa oman seurueen toimintaa radalla.

Ammut oikealla aseella ja oikeilla patruunoilla liikkuvaan videokuvaan. Valikoimissa on noin 300 erilaista maalivideota: animaatioita, palloja, pulloja ja tietysti riistaeläimiä sekä Suomesta että maailmalta. Metsästäjälle tilanne on todella lähellä aitoa riistalaukausta: tunnet rekyylin, haistat ruudinsavun ja näet osuman kohde-eläimessä. Voit käyttää omaa kivääriäsi ja omia patruunoitasi. Voit myös kokeilla harvinaisempia aseita: esim. 500 Jefferyllä tai 500 Smith & Wesson revolverilla kaatuu isompikin saalis.

Valmiit paketit ja tuntihinnat hinnastosta.

Meillä voit luottaa turvallisuuteen. Kokeneet työntekijämme ohjaavat asiakkaita oikeaoppiseen ja turvalliseen aseenkäsittelyyn koko varauksesi ajan. Meidän ampumaradallamme on mm. ehdoton vaatimus päihteettömyydestä ampumavuorolla. Lue tarkempi turvallisuusohjeemme täältä.

Meille vastuullisuuteen ja arvolupauksiin kuuluu myös ympäristöystävällisyys. Kierrätämme niin lyijyt, hylsyt ym. materiaalit 100%.

Tutustu lisäpalveluihimme:

Sauna
Ruokailu ja anniskelu
Kokousmahdollisuus

Tutustu myös radan turvaohjeisiin.

Sako Shooting Center

Tuomikatu 23

53850 Lappeenranta

www.shootingcenter.fi

Email:

Puh: +358 40 560 1105

Kaakon Nettipalvelu Oy

Ylös